رپورتاژ

آیا ایمپلنت در بارداری امکان‌ پذیر است؟

آیا ایمپلنت در بارداری امکان‌ پذیر است؟

ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان در بارداری معضل بانوانی است که به هر دلیلی دندان خود را از دست داده اند و نیاز به ایمپلنت دندان دارند اما  در دوران بارداری به سر می‌برند. اگر شما هم، چنین شرایطی دارید و به دنبال کسب اطلاعات بیشتری درمورد ایمپلنت در بارداری هستید تا انتهای این مطلب را بخوانید.

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان، امروزه به یکی از بهترین روش‌ها برای حل معضل بی دندانی، تبدیل شده است. استفاده از روش کاشت ایمپلنت دندان علاوه بر جبران دندان ازدست‌رفته به زیبایی لبخند، بهبود جویدن غذا و همچنین به اصلاح تکلم نیز کمک می‌کند.

ایمپلنت دندان یک فرآیند پیچیده و پراسترس است و نیاز به مداخلات پزشکی مانند تصویربرداری با اشعه ایکس یا سی‌تی اسکن از ریشه دندان‌ها و استخوان فک و بیهوشی عمومی یا بی‌حسی دارد. طبق مطالعات انجام‌شده، استرس روانی بیش‌ازحد مادر، انتقال مواد شیمیایی بیهوشی و تماس با اشعه ایکس احتمال بروز جهش ژنتیکی در DNA جنین را افزایش می‌دهد و ممکن است منجر به بروز عقب‌ماندگی ذهنی یا جسمی شود.

 روند انجام ایمپلنت چگونه است؟

در این بخش قصد داریم شما را با مراحل انجام ایمپلنت آشنا کنیم. اصولا روند ایمپلنت دندان یا کاشت دندان مصنوعی شامل سه مرحله زیر است:

  • در مرحله اول دندان آسیب‌دیده حذف شده و سپس وضعیت استخوان فک برای پذیرش اجزای فلزی ایمپلنت از طریق معاینه و مشاهده تصاویر اشعه ایکس بررسی می‌شود. درصورتی‌که این استخوان ضخامت، استحکام و شکل مناسبی نداشته باشد، دندانپزشک مجبور است که از روش پیوند استخوان استفاده کند.
  • در مرحله دوم به کمک بیهوشی و جراحی، میله تیتانیومی فیکسچر در استخوان زیر لثه جایگذاری می‌شود. در واقع این میله نقش ریشه دائمی برای دندان مصنوعی را دارد.
  • در مرحله سوم و پس از گذشت زمان مشخصی از بهبود استخوان فک، دندانپزشک با جراحی جزئی برای نصب قطعه اباتمنت یا تکیه‌گاه روی فیکسچر اقدام می‌کند. معمولا چند ماه طول می‌کشد تا فیکسچر درون استخوان فک جوش بخورد.
  • در مرحله آخر نیز برای نصب روکش یا تاج مصنوعی روی اباتمنت اقدام می‌شود.

آیا ایمپلنت در بارداری ممنوع است؟

از نظر علم پزشکی، سه ماهه اول و سوم بارداری مهم‌ترین و حیاتی‌ترین دوره‌های روند رشد جنین محسوب می‌شوند. در این دوران، قرار گرفتن در معرض خطرات محیطی می‌تواند اثرات وحشتناکی بر نوزاد داشته باشد. اکثر دندانپزشکان متخصص به مادران توصیه می‌کنند که از انجام هرگونه درمان‌های دندانپزشکی سنگین مانند لمینت دندان، ارتودنسی یا ایمپلنت در بارداری اجتناب کنند یا حداقل تا سه ماهه دوم صبر کنند.

بنابراین به دلایل زیر ایمپلنت در بارداری ممنوع است:

  • استفاده از بیهوشی یا بی‌حسی موضعی برای ایمپلنت دندان در بارداری
  • تماس با اشعه ایکس در زمان تصویربرداری از ساختار استخوان فک
  • استرس و فشار روانی قابل توجه جراحی ایمپلنت دندان

اما اگر مجبور به کاشت ایمپلنت در بارداری باشیم، چکار باید کرد؟ آیا راهی وجود دارد؟ گاهی اوقات دندان‌های آخر نیاز به ایمپلنت دارند به گونه‌ایی که فرآیند تغذیه مادر و جنین، بدون کاشت ایمپلنت دچار مشکل می‌شود، در این صورت باید به سلامت جنین هم فکر کرد و برای جبران دندان‌های از دست رفته کاری کرد. در ادامه مطلب درمورد اینکه تحت چه شرایطی مادر ممکن است بتواند ایمپلنت در بارداری را انجام دهد، صحبت خواهیم کرد.

آیا ایمپلنت در بارداری ممنوع است؟
آیا ایمپلنت در بارداری ممنوع است؟

در چه شرایطی انجام ایمپلنت در بارداری صورت می‌گیرد؟

با وجود اینکه اغلب متخصصان ایمپلنت توصیه می‌کنند که جراحی ایمپلنت را به بعد از زایمان موکول کنید. اما اگر دندانی دارید که به شدت پوسیده و خراب شده است و باعث احساس درد و بی‌قراری در شما می‌شود، احتمالا باید برای کشیدن آن اقدام کنید.

نوشته های مشابه

از نظر علم دندانپزشکی، اگر در سه ماهه دوم بارداری یا بعد از آن باشید، کاشت ایمپلنت دندان تحت بی‌حسی موضعی بی‌خطر است. در این شرایط دندانپزشک محل کاشت، عمق و زاویه اجزای ایمپلنت را دقیق بررسی می‌کند تا جراحی به ایمن‌ترین شکل ممکن و در حداقل زمان انجام شود.

چگونه مطمئن شویم که شرایط ایمپلنت در بارداری را دارا هستیم؟

قاعدتا پیش از ایمپلنت در بارداری باید به طور کامل همه جوانب سنجیده شود و شرایط فک و سلامت دهان و دندان مادر، همچنین سلامت و وضعیت جنین بررسی شود. همه این بررسی ها توسط متخصص ایمپلنت یا جراح فک و صورت انجام می‌شود و البته با در نظر گرفتن ملاحظات دکتر زنان و زایمان می‌توان برای ایمپلنت در بارداری اقدام کرد.

نکته مهم در این شرایط مشورت گرفتن از چندین متخصص ایمپلنت است. مشاوره ایمپلنت می‌تواند تا حد زیادی در کسب اطمینان برای گرفتن این تصمیم مهم کمک کند. از طرفی با اوج گیری دوباره کرونا، اگر از مشاوره آنلاین ایمپلنت استفاده کنیم تا حد زیادی می‌توانیم به سلامت مادر و جنین کنیم.

شبکه تخصصی دندانپزشکی میخک، زنجیره ای از بهترین مراکز دندانپزشکی است که با استفاده از متخصصان و دندانپزشکان باتجربه و متعهد پاسخ‌گوی نیاز مراجعین است. میخک با ارائه خدمت مشاوره آنلاین ایمپلنت به صورت کاملا تخصصی بالاترین کیفیت را در زمینه ایمپلنت دندان فراهم کرده است.

مزایای مشاوره آنلاین ایمپلنت
مزایای مشاوره آنلاین ایمپلنت

مزایای مشاوره آنلاین ایمپلنت میخک در دوران بارداری چیست؟

مشاوره آنلاین ایمپلنت میخک مزایای زیادی دارد که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مشاوره آنلاین ایمپلنت میخک تردد غیرضروری را کاهش دهد.
  • زمینه حفظ سلامتی مادر و جنین را برای ایمپلنت در بارداری فراهم می‌کند.
  • مادر می‌تواند پاسخ همه سوالات خود را پیرامون ایمپلنت در بارداری از متخصص ایمپلنت بپرسد.
  • بیمار طرح درمان شفاف و کاملی را قبل از شروع درمان دریافت می‌کند.
  • همه هزینه‌ها با جزئیات در طرح درمان ذکر شده است.
  • بیمار از ابتدا مشاوره تا پس از درمان با مشاور اختصاصی خود در ارتباط است و در صورت وجود هر مشکلی مشاور خود را مطلع می‌کند.
  • پرداخت هزینه‌های درمان به صورت اقساطی هم ممکن است.

بنابراین شما می‌توانید بااستفاده از مشاوره آنلاین ایمپلنت میخک با بهترین متخصصان ایمپلنت به طور مستقیم(چت) در ارتباط باشید.

شبکه تخصصی دندانپزشکی میخک مدافع سلامت دهان و دندان شماست.

منبع: mikhakdental.com

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا