همه چیز در مورد سرطان حنجره
امروزه، سبک زندگی ناسالم که بیشتر از گذشته رواج پیدا کرده است باعث شده است که افراد زیادی مبتلا به سرطان های زیادی از جمله سرطان حنجره شوند و روش های متعددی را برای تشخیص انواع سرطان مانند تشخیص سرطان ریه و تشخیص سرطان سینه به کار ببرند. هر چقدر زودتر بتوانید سرطان ها را تشخیص دهید، به همان اندازه بهتر و زودتر می توانید پروسه درمانی را آغاز کنید و این امر به شما کمک می کند سلامتی خود را بازیابید و بتوانید سلامتی را دوباره تجربه کنید. در ادامه اطلاعات کاملی را در این زمینه در اختیار شما قرار می دهید.
علائم سرطان حنجره
سرطان حنجره یکی از بیماری های مزمنی است که می تواند آسیب های بسیار زیادی را به سلامتی وارد کند و اگر به درمان به موقع و به درستی آغاز نشود، می تواند کشنده باشد. به همین دلیل، شما به محض مشاهده اولین علائم غیر عادی در بدن خود باید سریعا به پزشک مراجعه کنید. برخی از علائم سرطان حنجره به شرح زیر هستند:
این سرطان منجر به تغییر در صدا می شود
این سرطان باعث می شود فرد احساس پری در گلو داشته باشد
این سرطان بلع را با مشکلات زیادی رو به رو می کند
این سرطان منجر به کاهش غیر طبیعی وزن می شود
این سرطان منجر به سرفه های طولانی و مزمن می شود
این سرطان منجر به بروز سرفه های خونی و خلط دار می شود
این سرطان مشکلات زیادی را در تنفس ایجاد می کند
این سرطان باعث ورم در گلو می شود
کدام عوامل خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می دهند؟
عوامل متعددی وجود دارند که خطر ابتلا به سرطان حنجره را افزایش می دهند. یکی از مهمترین مواردی که می تواند منجر به بروز این سرطان گردد استعمال دخانیات است. زمانی که سیگار می کشید و دود سیگار را به درون ریه های خود می برید، این امر باعث تغییر دی ان ای سلول های حنجره می گردد و همین امر خطر ابتلا به این بیماری را افزایش میدهد. استفاده از پیپ و سیگار برگ نیز عامل دیگری است که منجر به بروز این سرطان می گردد. کسانی که در شهرهای آلوده زندگی می کنند بیشتر از افراد دیگر در معرض ابتلا به این سرطان قرار دارند.
روش های درمانی این سرطان کدامند؟
روش های متعددی برای درمان سرطان حنجره پیشنهاد می شوند. البته باید بدانید روش هایی که برای درمان این بیماری به کار برده می شوند به نوع توده و فازی که توده در آن قرار دارد بستگی دارد. به طور مثال، پرتو درمانی و شیمی درمانی از درمان های رایج این نوع سرطان هستند. شیمی درمانی می تواند به صورت تزریقی و یا خوراکی انجام شود. روش دیگری که برای درمان این سرطان به کار برده می شود جراحی است. با این روش تومور از بدن خارج می گردد و به روند درمان قطعی کمک می شود.
چگونه برای تشخیص سرطان ریه اقدام کنیم؟
تشخیص سرطان ریه با استفاده از روش های مختلفی انجام می شود. یکی از روش هایی که معمولا برای تشخیص سرطان ریه پیشنهاد می شود نمونه برداری از مخاط گلو و توموری است که در ریه قرار گرفته است. همچنین، ممکن است پزشک آزمایش خون را نیز به کار ببرد تا وضعیت سلامتی بدن را مورد بررسی قرار دهد. روش های دیگری که برای تشخیص سرطان ریه به کار می برند عبارتند از ام آر آی و سی تی اسکن. با استفاده از این روشها وجود تومور در بدن مشخص می شود و پزشک می تواند به صورت قطعی این بیماری را تشخیص دهد.
چگونه برای تشخیص سرطان سینه اقدام کنیم؟
برای تشخیص سرطان ریه روش های مختلفی مد نظر قرار می گیرند و پزشک تلاش می کند تمامی این روش ها را به صورت پلکانی به کار ببرد تا در پایان بتواند تشخیص درستی داشته باشد. یکی از روش هایی که برای تشخیص سرطان سینه به کار برده می شود و معمولا قابل اطمینان است ماموگرافی است. پس از آن ممکن است پزشک بیوپسی از بافت را تجویز کند. ام آر آی و سی تی اسکن معمولا در مراحل پایانی تجویز می شوند و در پایان پرونده پزشکی بیمار تکیمل می گردد.
برای درمان سرطان حنجره به کجا مراجعه کنیم؟
تا به اینجا تلاش کردیم اطلاعات کاملی را در مورد سرطان حنجره در اختیار شما قرار دهیم. افراد مبتلا به این سرطان توده ای را در گلو خود احساس می کنند و در نتیجه بیمار نمی تواند به خوبی غذا بخورد. تغییرات در صدا از موارد دیگری هستند که در اثر وجود این توده در بدن رخ می دهند و بیمار باید به پزشک مراجعه کند و روند درمانی را آغاز نماید. اگر به دنبال پزشک متخصصی برای تشخیص سرطان حنجره، تشخیص سرطان ریه، تشخیص سرطان ریه و تشخیص و درمان سرطان های دیگر هستید، می توانید به دکتر فرشید اربابی مراجعه کنید و از خدمات گسترده تیم پزشکی ایشان بهره مند گردید.