رپورتاژ

پوکه معدنی از نظر بهروز معظمی

  • پوکه معدنی از نظر بهروز معظمی

    پوکه معدنی برای قرن ها وجود داشته است و به طور گسترده برای کاربردهای مختلف استفاده می شود.  اما پوکه معدنی دقیقا چیست؟ آن برای چه کاری استفاده می شود؟ فواید صابون پوکه معدنی چیست؟

    پوکه چیست؟
    پوکه چیست؟

    پوکه چیست؟

    پوکه چیست؟
    پوکه چیست؟

    پوکه معدنی یک سنگ آذرین متخلخل (دارای سوراخ‌های کوچک) است (که از گدازه جامد می‌شود) که در طول فوران‌های آتشفشانی هنگامی که حباب‌های گاز در سنگ به دام می‌افتند و ماگما به سرعت سرد و جامد می‌شود، تشکیل می‌شود. بسیار شکننده است و به راحتی به ذرات کوچکتر تجزیه می شود. در حالی که از نظر خواص و مواد شیمیایی مشابه شیشه (که یک ساینده سخت است)، پوکه نرم ترین محیط ساینده است که به طور گسترده برای اهداف مختلف استفاده می شود.

    آن برای چه کاری استفاده می شود؟

    پوکه معدنی معمولاً به صورت پودر بسیار ریز آسیاب می شود و به عنوان یک ساینده ملایم در محصولات مختلف مانند صابون های دستی، لایه بردارهای موضعی و ترکیبات پولیش استفاده می شود.

    به نقل از مهندس اکبر بدری قره چال مدیرعامل شرکت نهال سرا استفاده از پوکه به عنوان اصلاح کننده خاک برای بهبود زهکشی گیاهانی مانند ساکولنت ها، ۲۵ درصد پوکه را با ۲۵ درصد خاک باغچه، ۲۵ درصد کمپوست و ۲۵ درصد ماسه دانه درشت مخلوط کنید. برای گیاهانی که مستعد پوسیدگی هستند، مانند برخی از سرخوشی ها ها، خاک را با ۵۰ درصد پوکه اصلاح کنید یا به جای اصلاح خاک، گودال کاشت را با پوکه پر کنید تا ریشه ها توسط آن احاطه شوند. پوکه را می توان به عنوان یک پوشش برای جذب آب باران که در اطراف گیاهان قرار می گیرد استفاده کرد. با تونل های عمودی یک خندق در اطراف گیاه ایجاد کنید. خندق باید حداقل یک فوت (۳۰ سانتی متر) از پایه گیاه فاصله داشته باشد. قیف پوکه را در سوراخ های عمودی قرار دهید. برای ساکولنت های گلدانی ، قسمت های مساوی از پوکه را با خاک گلدان ترکیب کنید. برای کاکتوس ها و سرخوشی ها، ۶۰ درصد پوکه را با ۴۰ درصد خاک گلدان ترکیب کنید. قلمه هایی را شروع کنید که به راحتی در پوکه خالص پوسیده می شوند. از پوکه می توان به روش های دیگری نیز استفاده کرد. لایه ای از پوکه روغن ریخته شده، گریس و سایر مایعات سمی را جذب می کند. هنگامی که مایع جذب شد، آن را جارو کرده و به روشی سازگار با محیط زیست دور بریزید.

    کاربردهای رایج در محصولات مصرفی

    • به عنوان یک اسکراب لایه بردار و پاک کننده. به دلیل بافت ملایم ساینده آن، بیشتر در صابون های سنگین برای از بین بردن گریس و کثیفی سخت، قیر، رنگ و روغن و بسیاری دیگر استفاده می شود.
    • به عنوان عوامل شستشو. سنگ ها و چوب های پوکه در اشکال و اندازه های مختلفی وجود دارند. از آنها برای از بین بردن لکه ها و کثیفی های سخت مانند رنگ، زنگ زدگی، گریس، کف صابون، رسوب و غیره از وسایل حمام، سطوح بتنی، اجاق ها و کوره ها استفاده می شود.
    • به عنوان یک ترکیب پولیش. پوکه اغلب برای صیقل دادن سطوح استفاده می شود، معمولاً به عنوان آخرین مرحله در تکمیل یا پرداخت مجدد قطعات برای از بین بردن ملایم خراش ها و تجمع موم. می توان از آن برای صیقل دادن یا صاف کردن سطوح مختلف مانند چوب، شیشه، فلزات، چرم یا پلاستیک استفاده کرد.

    فواید صابون پوکه چیست؟

    از آنجا که پوکه معدنی بهروز معظمی یک ماده معدنی طبیعی و یک محیط ساینده نرم است، برای افراد و محیط زیست خشن یا سمی نیست. هنگامی که صابون پامیس با مواد شوینده و مرطوب کننده ملایم ترکیب می شود، روی پوست ملایم است و آن را خشک نمی کند. استفاده از آن نسبت به حلال های خشن برای از بین بردن کثیفی، گریس و کثیفی که روی آن چسبیده است، ایمن تر است. پوکه یک جایگزین بی خطر برای ریزدانه های پلاستیکی موجود در محصولات آرایشی و بهداشتی است

    امتیاز شما به این مطلب:

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --

    دکمه بازگشت به بالا