رپورتاژ

مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت با ۳ ویزای کاری

مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت با ۳ ویزای کاری

مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا یکی از اقداماتی به حساب می‌رود که امروزه بدون شک مطالب زیادی را در ارتباط با آن شنیده‌اید. دولت آن سعی دارد تا هر ساله به عده‌ای خاص که می‌توانند در زمینه‌های مختلفی مانند اقتصاد و تامین نیروی مورد نیاز بازار کار مفید باشند، اجازه اقامت دهد؛ به همین سبب هم برنامه‌های متنوعی را طراحی به اجرا در آورده که هر یک از آنها شرایط و مزایای خاص خود را دارند.

از آنجایی که در حال حاضر مسیر شغلی نسبت به سایر گزینه‌های موجود رونق بیشتری دارد، سعی داریم تا در این مقاله شما عزیزان را با ویزای کاری استرالیا بیشتر آشنا نماییم. اگر کمی به تیتر این مطلب توجه کرده باشید، متوجه خواهید شد که سه مورد از برترین و پرطرف‌دارترین مجوزهای اقامتی که زیر مجموعه گروه بیان شده هستند مورد بررسی قرار خواهند گرفت. آیا شما هم به دنبال آن هستید تا با استفاده از آنها پیش زمینه رسیدن به زندگی رویایی خود را فراهم کنید؟ در این صورت تا انتها ما را همراهی نمایید.

ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری استرالیا یکی از روش‌هایی است که با استفاده از آن می‌توانید اقامت موقت یا دائم کشور مورد بحث را به دست آورید. با داشتن مجوز بیان شده، این شانس در اختیارتان قرار می‌گیرد که بتوانید آزادانه در حیطه تخصصی خود به فعالیت بپردازید و درآمدی قابل قبول و متناسب با توانایی‌هایتان داشته باشید. از آنجایی که قدرت خرید در مقصد مورد بحث بالاست و امکانات رفاهی متنوعی در اختیار شهروندانش قرار دارند، قادر خواهید بود زندگی مرفه و تقریباً بدون دغدغه‌ای را برای خانواده‌تان بسازید.

سه مورد از پرکاربردترین و شناخته شده‌ترین ساب کلاس‌هایی که می‌توانید برای دستیابی به اهداف بیان شده از آنها استفاده نمایید شامل ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۹۱ می‌شوند. موفقیت در مسیر رسیدن به هر یک از این زیر مجموعه‌های ویزای کاری استرالیا مزایایی را برایتان به همراه خواهد داشت که می‌توانند جذابیت خاص خود را داشته باشند. در ادامه و برای ارائه توضیحاتی کلی، اطلاعاتی را در بخش‌هایی انحصاری برای هر یک از آنها قرار داده‌ایم.

ویزای کاری استرالیا
ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری ۱۸۹ استرالیا

ویزای ۱۸۹ استرالیا مجوز اقامتی‌ای است که با داشتن آن مجاز خواهید بود به طور دائم و بدون محدودیتی خاص در کشور مورد بحث به فعالیت در حرفه خود بپردازید. در صورتی که می‌خواهید اعضای خانواده‌تان را هم به همراه خود ببرید، این روش می‌تواند گزینه مناسبی برایتان باشد. بدون شک از این موضوع مستحضرید تنها کسانی می‌توانند از ویزای کاری استرالیا استفاده نمایند که کد شغلی آنها در لیست مشاغل قرار داشته باشد و بتوانند از سازمان ارزیاب مهارتی مربوطه اسسمنت دریافت کنند.

داشتن حداکثر سن ۴۵ سال، حداقل تسلط در حد آیلتس ۶ بر زبان انگلیسی، سابقه کاری قابل قبول و تحصیلات فاکتورهای اصلی‌ای هستند که هنگام بررسی درخواست‌های ارائه شده به آنها توجه می‌شود.

اگر هدف شما دریافت شهروندی کشور مورد بحث است، می‌توانید با استفاده از این روند و تلاش کردن به منظور فراهم کردن پیش نیازهای آن از همان روز اول شانس بالایی برای رسیدن به تابعیت داشته باشید. در انتهای معرفی این ویزای کاری استرالیا باید نکته‌ای را بیان کنیم و آن هم چیزی نیست جز حداقل امتیاز خالص مورد نیاز برای مجاز شدن به درخواست. کفی که اداره مهاجرت برای آن تعیین کرده ۶۵ است.

ویزای کاری ۱۹۰ استرالیا

ویزای ۱۹۰ به ایالت‌ها این امکان را می‌دهد تا با بر عهده گرفتن حمایت از برخی افراد که می‌توانند برایشان مفید باشند، آنها را به زندگی و اشتغال در شهرهای خود ترغیب نمایند. افرادی که اسپانسری آنها را یکی از استان‌ها به عهده بگیرد، ۱۵ امتیاز کمکی دریافت می‌کنند و در قبال آن تعهدی اخلاقی می‌دهند تا به مدت ۲ سال در منطقه حامی اقامت داشته و مشغول به کار شوند.

برای آن که بتوانید امتیازهای خود را بالا برده و شانستان را از این طریق افزایش دهید، بهتر است سری به سایت اداره مهاجرت بزنید و به طور دقیق با سیستم امتیاز بندی آشنایی پیدا کنید. در کل مهم‌ترین فاکتورهایی که با داشتن وضعیت مناسب در آنها می‌توانید به ویزای کاری استرالیا نزدیک‌تر شوید شامل سن، تسلط بر زبان انگلیسی، سابقه کاری مرتبط و تحصیلات می‌شوند. قرار گرفتن شغل متقاضی در لیست مشاغل مورد نیاز (STSOL یا MLTSSL) هم یکی از ضروریات اصلی استفاده از این مجوز اقامتی به حساب می‌رود.

ویزای کاری 491 استرالیا
ویزای کاری ۴۹۱ استرالیا

ویزای کاری ۴۹۱ استرالیا

ویزای ۴۹۱ استرالیا از ویزای کاری استرالیا که با عنوان ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کم جمعیت یا فمیلی هم شناخته می‌شود، به افراد واجد شرایط این امکان را می‌دهد تا به مدت ۵ سال و به طور موقت در کشور مورد بحث اقامت داشته باشند. به مانند سایر روش‌هایی که در قسمت‌های قبلی مورد بررسی قرار دادیم، برای گزینش در این مسیر هم از سیستم امتیاز بندی استفاده می‌شود و کف تعیین شده ۶۵ می‌باشد.

نکته‌ای که در ارتباط با این موضوع باید بگوییم آن است که نیاز نیست تمام مقدار بیان شده را خود متقاضی به دست آورد و ۱۵ امتیاز آن از طرف اسپانسر تامین خواهد شد. اگر پس از اشتغال و زندگی با استفاده از این ویزای کاری استرالیا به فکر تمدید آن و تبدیلش به دائم افتادید، می‌توانید وارد عمل شوید و پس از مشورت با وکیل مهاجرتی پیش نیازهای ضروری برای دستیابی به این مهم را فراهم کنید.

مزایای ویزای کاری استرالیا

آشنایی با مزایای ویزای کاری استرالیا می‌تواند به شما عزیزان کمک کند تا به تصمیم گیری قطعی‌ای پیرامون استفاده کردن یا نکردن از ساب کلاس‌های زیر مجموعه این روش برسید؛ به همین سبب هم لازم دیدیم بخشی را به آن اختصاص دهیم. افرادی که موفق به دریافت این ویزا شوند، می‌توانند اعضای خانواده‌شان را به عنوان همراه با خود ببرند. داشتن اجازه کار و تحصیل همراهان یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های این مجوز اقامتی به حساب می‌رود.

ورود و خروج آزادانه و بدون محدودیت به کشور، دستیابی به درآمد قابل قبول و بالا، بهره‌مندی از رفاه اجتماعی و استفاده از سیستم خدمات درمانی به طور رایگان را می‌توان به عنوان اصلی‌ترین مزایایی معرفی کرد که با گرفتن ویزای کاری استرالیا از آنها بهره‌مند خواهید شد.

سخن آخر

علاوه بر ۳ موردی که از ویزای کاری استرالیا معرفی کردیم، ساب کلاس‌های دیگری هم در این دسته قرار می‌گیرند که نیازمند داشتن شرایطی خاص‌تر بوده و معمولاً عده کمتری به سراغ استفاده از آنها می‌روند. مواردی که به آنها اشاره داشتیم، شباهت بالایی به یکدیگر دارند و ممکن است همین امر موجب شود تا علاقه‌مندان استفاده از ویزای کاری نتوانند به درستی موردی را از میان آنها برگزینند.

بهترین روشی که می‌توانید برای رفع این چالش از آن استفاده کنید چیزی نیست جز مراجعه به سازمان مهاجرتی سلکت ویزا و برقراری ارتباط با مشاوران این مجموعه. با این کار و بیان وضعیت دقیق خود، کادر مجرب آن وضعیت و خواسته‌هایتان را از جنبه‌های مختلفی مورد بررسی قرار می‌دهند و در نهایت بهترین گزینه ممکن را به شما پیشنهاد می‌کنند؛ علاوه بر این در تمامی گام‌ها تا رسیدن به موفقیت در کنارتان خواهند بود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا