رپورتاژ

دانستنی های جالب عمل بینی

  • دانستنی های جالب عمل بینی

    حتما تا به امروز در بین اعضای خانواده و دوستان خود اشخاصی بوده اند که برای افزایش زیبایی ظاهری و ایجاد تغییر، جراحی بینی انجام داده اند ، به این ترتیب با تغییر در سایز یا شکل بینی ، زندگی جدید و متفاوتی را تجربه کرده اند. جراحی بینی در مشهد یا تهران یا هر شهر دیگری در واقع یکی از شایع ترین جراحی های موجود در بین خانم ها و آقایان محسوب می شود که با داشتن ظاهری متناسب و با هدف زیبایی در میان مردم این مرزو بوم باب شده است. در صورتی که این جراحی با مشاوره و همراهی دکتر داریوش عرفانیان و با تجربه و مهارتی بالا انجام شود ، بسیاری از عارضه ها و ایرادات موجود در بینی که شامل افتادگی نوک بینی ، قوز بینی ، بزرگ بودن حفره های بینی ، دیگر اختلال های رایج بینی یا زاویه دار شدن آن است ، رفع می گردد. اگر تصمیم به جراحی بینی خود و ایجاد تغییری اساسی در ظاهر بینی خود دارید ، توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی این مقاله را مطالعه کنید.

    آیا پیرسینگ مانع جراحی بینی می شود؟
    آیا پیرسینگ مانع جراحی بینی می شود؟

    آیا پیرسینگ مانع جراحی بینی می شود؟

    به طور کلی باید بگوییم که داشتن پیرسینگ در بینی ، داوطلبان را از انجام عمل زیبایی بینی منع نمی کند. پیرسینگ هایی که موجود در غضروف و یا پوست بینی هستند ، در روند جراحی مشکلی ایجاد نمی کنند. از این رو زیباجویان با وجود پیرسینگ نیز کاندید مناسبی برای عمل بینی می باشند که به انواع روش های باز و بسته انجام می شود. جراحی زیبایی بینی به این دو طریق با ایجاد برش هایی در داخل بینی شروع می شود که در نهایت هیچ جایی از زخم باقی نمی ماند. البته باید این نکته را متذکر شویم که برش حاصل از روش باز در بین سوراخ ها و زیر بینی ایجاد می شود. به طور کلی هیچ یک از روش هایی که در جراحی بینی استفاده می شود بر پیرسینگ تاثیری نمی گذارد ، اما ممکن است تغییرات ایجاد شده در این فرایند محل پیرسینگ را جا به جا کند. پزشک اغلب ، تغییرات مورد نیاز در دستیابی به نتیجه مطلوب و سوراخ پیرسینگ را حرکت می دهد که دغدغه ای محسوب نمی شود و بیماران می توانند بعد از دوره نقاهت و بهبودی کامل از عمل بینی ، دوباره پیرسینگ انجام دهند که هیچ مشکلی در بینی تغییر یافته ایجاد نمی کند.

    آیا جراحی بینی زمینه ابتلا به آلرژی را فراهم می کند؟

    در صورتی که قصد انجام عمل زیبایی بینی را دارید و از هر گونه آلرژی بینی ناراحت هستید ، ممکن است سوالی در ذهنتان ایجاد شود که آیا آلرژی بر نتیجه عمل تاثیرگذار است؟ در واقع باید گفت افرادی که با وجود آلرژی ، می خواهند این فرایند زیبایی را انجام دهند ، هیچ گونه نگرانی و دغدغه ای از انجام آن را نباید داشته باشند. دوره نقاهت پس از عمل بینی در کسانی که از آلرژی بینی ناراحتند کمی سخت تر است و به احتمال زیاد در مرحله بهبودی احساس احتقان دارند. با توجه به تحقیقات انجام شده احتمال ابتلا به آلرژی و یا عود کردن آن در ۱۰ درصد داوطلبانی که جراحی زیبایی بینی انجام داده اند ، رخ می دهد. به طور کلی باید گفت که آلرژی بیماری نیست که زندگی افراد را تهدید کند ، اما سبب احساس ناراحتی و پایین آمدن کیفیت زندگی این افراد می شود. اشخاص زیادی از آلرژی احساس ناراحتی می کنند که در واقع این عارضه از مشکلات ساختاری بینی ایجاد نمی شوند و یا به عبارت دیگر بهتر است بگوییم که این حساسیت ها با مشکلات ساختاری بینی رابطه ای ندارد. بنابراین باید بگوییم که هیچ جراحی به درمان آلرژی بینی نمی تواند کمک کند ، اما از عمل زیبایی بینی می توان برای کاهش علائم آلرژی کمک کرد. این شرایط شامل انحراف سپتوم ، پولیپ بینی و هیپرتروفی شاخک است. بیماری که مبتلا به انحراف تیغه بینی است در طول فصول آلرژی ، هنگام تنفس به مشکل دچار می شود. عمل انحراف بینی ، کمک زیادی به باز شدن مجرای بینی و کاهش دردهای ناشی از ورم آن توسط آلرژی می کند.

    مریض هایی که آلرژی دارند ، نسبت به کسانی که اینگونه نیستند ، بیشتر به باد کردن بینی خود تمایل دارند. به همین دلیل این افراد باید تا مدتی از دمیدن در بینی خود دوری کنند تا هنگامی که به طور کامل بهبود یابند. این افراد بهتر است در فصل هایی از سال که آلرژی ها در اوج خود می باشند ، برنامه ای برای جراحی بینی نداشته باشند. از این رو می بایست زمانی را انتخاب کنند که علائم آلرژی کمتر است.

    برای پیشگیری از بروز گوشت اضافه در بینی پس از جراحی چه باید کرد؟

    ایجاد گوشت اضافه به میزان دقت و تجربه بهترین جراح بینی مشهد یا شهر محل زندگی شما که خودتان او را انتخاب کرده اید ، نوع پوست و رنگ آن و همینطور چگونگی مراقبت های بعد از جراحی بینی ارتباط مستقیم دارد. بدیهی است که پره های بینی یکی از حساس ترین بخش های عمل در بینی محسوب می شوند و در صورتی که جراح ، در زمان عمل ، ظرافت و دقت کافی را در بخیه زدن و ایجاد برش این ناحیه نداشته باشد ، امکان گوشت اضافه و یا باقی ماندن زخم حاصل از بخیه به وجود می آید. البته باید گفت که احتمال ایجاد این عارضه در بیمارانی که بینی های گوشتی و پهن دارند ، نسبت به دیگران بیشتر است. به این جهت ، اگر پزشک دقت کافی در این فرایند زیبایی را نداشته باشد ، نمی تواند با ظرافت کامل برش را ایجاد کرده و بخیه کند. این جریان می تواند خط بخیه و برش را کمی پررنگ نشان دهد. برای جلوگیری از ایجاد چنین اتفاق ناخوشایندی می توانید در انتخاب پزشک ، تحقیقات میدانی و دقیق بیشتری انجام دهید تا با خیالی راحت از نتیجه مطلوب ، تحت جراحی بینی قرار بگیرید.

    امتیاز شما به این مطلب:

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا