تکنولوژی

درب سکشنال زیر سقفی چیست؟ + مزایا و معایب آن را بشناسید!

  • درب سکشنال زیر سقفی چیست؟ + مزایا و معایب آن را بشناسید!
    درب سکشنال زیر سقفی چیست؟ + مزایا و معایب آن را بشناسید!

    با پیشرفت تکنولوژی و امکان ساخت درب‌هایی با امکان اشغال فضای بسیار محدود، درب‌هایی روی کار آمده‌اند که ویژگی‌های برتری را از آن خود کرده‌اند. درب سکشنال زیر سقفی ، محصولی جدید و به روز است که با اشغال فضای بسیار کم فقط در بالای سقف، امکان جابجایی درب را با سرعت بالا و عملکرد عالی فراهم می‌کند. این نوع درب برای محیط‌های صنعتی، تجاری و مسکونی قابل استفاده بوده و امکان انتخاب رنگ پنل و طراحی اختصاصی آن وجود دارد. ویژگی‌های برتر و مشخصات فنی خوب این نوع درب باعث شده تا بسیاری از پیمانکاران و کارفرمایان علاقه مند به خرید آن با بهترین کیفیت شوند.

    درب سکشنال زیر سقفی چیست؟

    درب سکشنال زیر سقفی نسل جدیدی از انواع درب‌های برقی موجود در بازار است که از مجموعه پنل‌های فلزی و یک موتور اختصاصی تشکیل می‌شود. این نوع درب به دلیل تکه تکه بودن و قرارگیری زیر سقف بعد از باز شدن، با نام درب سکشنال زیر سقفی شناخته می‌شود. به کارگیری این درب در پروژه‌های تجاری، اداری و مسکونی امکان‌پذیر است. به ویژه اینکه این محصول فضای بسیار کمی را فقط در بالای سقف اشغال می‌کند و می‌توانند کارایی بسیار عالی را در اختیار داشته باشد.

    مزایا درب سکشنال زیر سقفی

    درب سکشنال زیر سقفی محصولی پرکاربرد برای اجرا در پروژه‌های مختلف است که به دلیل اشغال فضای کم، امنیت بالا و نیاز به تعمیر و نگهداری کم بسیار مورد توجه قرار گرفته است. از جمله مهم‌ترین مزایای این محصول در مقایسه با بسیاری از درب‌های برقی موجود در بازار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    امنیت بسیار بالا

    ویژگی امنیتی یک درب برقی برای آن بسیار مهم است. خوشبختانه درب سکشنال زیر سقفی محصولی است که امنیت بسیار بالایی دارد. به کار رفتن پنل‌های فلزی و عدم وجود درز در این نوع درب‌ها باعث می‌شود تا احتمال نفوذ سارقان به داخل محیط به حداقل برسد. همچنین در صورتی که قطعی برق رخ دهد، می‌توان این نوع درب‌ها را به صورت دستی و با سیستم خلاص کن باز و بسته نمود. بنابراین در کنار امنیت بالا، امکان استفاده از آن‌ها هنگام قطعی برق وجود دارد.

    درب سکشنال زیر سقفی چیست؟
    درب سکشنال زیر سقفی چیست؟

    اشغال فضای بسیار کم

    درب زیر سقفی سکشنال دارای پنل‌هایی است که هنگام باز شدن به زیر سقف هدایت می‌شوند. بدون اینکه فضای زیادی توسط این درب‌ها اشغال شود، می‌توان درب را باز کرد و با حداکثر دهانه بازشو ماشین را زیر آن حرکت داد. علاوه بر اینکه فضای کمی در سقف (در حدود ۲۰ الی ۳۰ سانتی متر) اشغال می‌شود، به دلیل باز شدن به سمت بالا می‌توان در جلو و عقب درب سکشنال وسیله و تجهیزات قرار داد. این به بازدهی بیشتر فضا به ویژه محیط‌های کوچک کمک می‌کند.

    تعمیر و نگهداری آسان

    دوام و عمر مفید درب سکشنال زیر سقفی در مقایسه با کرکره برقی بالاتر است. این موضوع به دلیل کاهش تعداد قطعات متحرک در درب زیرسقفی است. علاوه بر این، اگر بخشی از پنل‌های درب سکشنال خراب شوند و آسیب ببینند، به راحتی همان پنل تعمیر و تعویض می‌گردد و نیازی نیست که کل درب را تعویض کنید.

    امکان عایق کاری صوتی و حرارتی

    پنل‌های درب سکشنال تنوع بالایی دارند. در شرایطی که نیاز به عایق کاری صوتی و حرارتی باشد، باید از پنل‌های دارای فوم پلی اورتان استفاده کرد که دوام بسیار عالی را در اختیار قرار می‌دهد و می‌تواند از انتقال صوت و حرارت جلوگیری کند. این ویژگی از درب‌های سکشنال زیر سقفی باعث شده تا بتوان آن را برای محیط‌های صنعتی و در شرایطی که ثابت نگه داشتن دما مهم است، استفاده کرد.

    حرکت آرام و بی سر و صدا

    در صورت اجرا و نصب صحیح درب سکشنال می‌توان شاهد حرکت آرام و بی سر و صدای آن بود. در مجموع یک درب سکشنال پارکینگ می‌تواند در حدود ۴ تا ۶ پنل متحرک داشته باشد که عبور آن‌ها از ریل صدای زیادی را تولید نمی‌کند. این ویژگی این محصول باعث شده تا بتوان آن را برای فضاهای مسکونی که نیاز به کاهش سر و صدای محیط است، استفاده کرد.

    تنوع رنگ و مدل با زیبایی ظاهری

    پنل‌های استفاده شده در درب سکشنال زیر سقفی نقش بسیار مهمی را در جلوه ظاهری آن ایفا می‌کنند. تنوع رنگ و مدل‌های این پنل‌ها باعث شده تا بتوان آن‌ها را برای پروژه‌های مسکونی، تجاری و اداری با اصول زیبایی شناسی و هارمونی رنگ استفاده نمود. این پنل‌های فلزی دارای ترکیب رنگ‌های مختلف از جمله سفید، کرمی، قهوه‌ای، مشکی و … هستند. همچنین می‌توان آن‌ها را به صورت طرح دار مانند طرح چوب سفارش داد. در صورت نیاز امکان اضافه کردن پنجره برای ورود نور به داخل فضا نیز وجود دارد.

    معایب درب زیر سقفی سکشنال
    معایب درب زیر سقفی سکشنال

    معایب درب زیر سقفی سکشنال

    درب سکشنال زیر سقفی با وجود مزایای بی شمار، دارای معایب و نقاط ضعفی نیز هست. درک این معایب برای مشتریانی که قصد سفارش این نوع درب برقی را دارند، بسیار مفید بوده و این اجازه را به آن‌ها می‌دهد تا با سبک و سنگین کردن ویژگی‌های درب سکشنال بهترین گزینه را انتخاب نمایند.

    هزینه نسبتا بالا

    یکی از معایب درب سکشنال زیر سقفی ، هزینه نسبتا بالای آن در مقایسه با سایر درب‌های پارکینگی است. این موضوع به دلیل به کار رفتن پنل فلزی و استفاده از موتورهای پرقدرت، چرخ و ریل در این نوع درب است که باعث افزایش قیمت آن می‌شود.

    نصب پیچیده و حرفه‌ای

    نسبت به سایر درب پارکینگی، درب سکشنال پارکینگ نصب پیچیده‌تر و حرفه‌ای‌تری دارد. قرارگیری پنل‌ها در زاویه مناسب، نصب آن‌ها به صورت صحیح، حرکت روان پنل‌ها در ریل‌های به کار رفته در این درب‌ها، همگی بسیار حائز اهمیت هستند. اگر به هر دلیلی نصب این درب‌ها به درستی انجام نشود، احتمال بروز مشکل در عملکرد درب وجود دارد.

    جمع‌بندی

    درب سکشنال به لطف امکانات مناسب و کیفیت بالا توانسته به انتخابی عالی برای استفاده در پروژه‌های مسکونی، تجاری و اداری تبدیل شود. ضمن اینکه این محصول دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و سرقت بوده و با ایمنی بالا قابلیت استفاده در پروژه‌های مختلف را دارد. هنگام خرید درب سکشنال زیر سقفی می‌بایست حتما به جزئیات این درب‌ها، رنگ و هارمونی و تناسب ظاهر آن‌ها با سایر اجزای دکوراسیون داخلی توجه داشت. بنابراین، مراجعه به فروشگاهی معتبر و مشاهده نمونه کارها برای اجرای صحیح این نوع درب از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد.

    امتیاز شما به این مطلب:

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا