تکنولوژی

آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

  • آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام . برای اینکه اطلاعات شخصی ما در فضای مجازی امنیت داشته باشند،

    لازم است امنیت حریم شخصی خود را بالا ببریم.در ادامه مطلب این ترفند هارا آموزش میدهیم.با تهران کیوسک همراه باشید.

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام
    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    در برنامه اینستاگرام که یک شبکه اجتماعی است،

    باید حریم خصوصی را حفظ کرد تا آسیبی به انسان وارد نشود.

    محافظت از حریم خصوصی امر مهمی است که در همه شبکه‌ها ،

    باید به آن پرداخته شود و مسلما اینستاگرام از این قاعده مستثنی نیست.

    با بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر ماهانه،مخاطبان احتمالی که ،

    به دیدن عکس های شما خواهند پرداخت بسیار بالا خواهند بود.

    در ادامه به اقدامات ساده‌ای که می‌تواند به امنیت پروفایل،

    و محتوی شما کمک کند می‌پردازیم.

    لوکیشن خود را مخفی کنید

    اشتراک گذاری محل جغرافیایی عکس هایتان با غریبه‌ها،

    ایده چندان خوبی به نظر نمی‌رسد. برای پاک کردن این اطلاعات ،

    از عکس‌های گذشته خود، به روی پست مورد نظر رفته ،

    و با لمس سه نقطه بالا سمت راست صفحه نمایش خود،

    گزینه ادیت را انتخاب کنید. با لمس لوکیشن بالای عکس خود،

    گزینه “حذف لوکیشن” را بزنید.

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام
    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    برای جلوگیری از به اشتراک گذاری موقعیت شما در پست های بعدی،

    جلوی دسترسی اینستاگرام به اطلاعات لوکیشن در گوشی خود را بگیرید.

    کاربران آیفون می توانند با رفتن به منو Settings و لمس Privacy ،

    و بعد Location Services سپس در لیست ظاهر شده اینستاگرام را انتخاب کنند.

    با تغییر دادن location access به Never کار شما اینجا تمام شده است.

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام
    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    یکی از راههای حفظ حریم خصوصی در اینستاگرام مخفی کردن لوکیشن است

    به این صورت بعدا در صورت تمایل می‌توانید به عکسی که ارسال می‌کنید،

    لوکیشن هم اضافه کنید ولی به صورت خودکار به پست‌های شما اضافه نخواهد شد.

    کاربران نامناسب را مسدود کنید

    کاربرانی را که حس خوبی به شما القا نمی ‌نند را مسدود کنید.

    با این کار تمامی پست های آینده شما از دید آنها مخفی خواهد ماند.

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام
    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    برای مسدود کردن یک کاربر به صفحه پروفایل آنها رفته ،

    و پس از لمس سه نقطه بالای صفحه نمایشتان گزینهBlock User را انتخاب کنید.

    پست‌هایی را که در آنها تگ شده‌اید را به صورت دستی تایید کنید

    در تنظیمات اولیه اینستاگرام، وقتی کسی شما را در عکسی تگ می‌کند،

    آن عکس به صورت خودکار به پروفایل شما اضافه خواهد شد.

    به نظر ایده خوبی می‌رسد که این عکس ها را قبل از اضافه شدن ،

    به پروفایل خود تایید کنید و تحت کنترل خود داشته باشید.

    برای استفاده از این قابلیت، به پروفایل خود رفته و بر روی نمایه سمت راست ،

    که یک شبیه یک قاب عکس مربعی است کلیک کنید.

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام
    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    سپس در قسمت Photos of you سه نقطه بالای صفحه را لمس کرده،

    و Tagging Options را انتخاب کنید.

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام
    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    حال می توانید تنظیمات را بر روی Add Manually قرار دهید،

    و قبل از اضافه شدن عکسی به پروفایلتان آن را تایید کنید.

    از هشتگ های کمتری استفاده کنید

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام
    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    محافظت از حریم خصوصی امر مهمی است که در همه شبکه‌ها باید به آن پرداخته شود.

    زمانی که هشتگ ها را به یک پست عمومی اینستاگرام اضافه می‌کنید،

    در صفحه مربوط به آن هشتگ عکس شما نمایش داده می‌شود.

    هشتگ‌ها برای دیده شدن عکس‌ها راهکار فوق العاده‌ای هستند.

    ولی اگر تمایل ندارید که عکس ها و فیلم های شما توسط غریبه‌ها رویت شود،

    بهتر است که از هشتگ های کمتری استفاده کنید.

    پروفایل خود را خصوصی کنید

    در نهایت اگر راهکارهای بالا به اندازه کافی به احساس امنیت شما اضافه نمی‌کنند،

    شما می‌توانید اکانت خود را خصوصی کنید.

    پس از خصوصی سازی اکانت، فقط دنبال‌کنندگان شما ،

    قادر به دیدن پست‌های‌تان خواهند بود و اگر کاربر جدید ،

    قصد دنبال کردن مطالب شما را داشته باشد،

    ابتدا باید برای شما درخواستی ارسال کند و سپس،

    با تایید شما به لیست فالوئرهایتان اضافه شود. شما فقط،

    از طریق نرم افزار رسمی اینستاگرام قادر به خصوصی سازی اکانت خود خواهید بود.

    برای اینکار ابتدا به پروفایل خود بروید.

    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام
    آموزش حفظ حریم شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام

    سپس با لمس چرخ دنده یا سه نقطه به منو تنظیمات رفته،

    و در لیست به دنبال change to private account بگردید.

    گردآوری: مجله خبری تهران کیوسک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دکمه بازگشت به بالا