میترا رفیع با انتشار عکسی از مردم تشکر کرد
میترا رفیع با انتشار عکسی از مردم تشکر کرد
میترا رفیع با انتشار عکسی از مردم تشکر کرد میترا رفیع، بازیگر گیلدخت نوشت: از گیلدخت و از گلنار یادگاریهای زیادی
در قلب و ذهنم باقی مونده؛ اما توی دستام فقط همین عکس و دو نامه با دستخط خودم هست که دلیلش مهربانی ایمان عزیز و آقای حاجدرویش بود.

پ.ن: هر چیزی میمیره و فراموش میشه اما برای من مهمترین چیز «لطف و محبت شما در دنیای واقعی و مجازی هست» که هرگز از یادم نمیره.

میترا رفیع متولد دوازدهم آذرماه سال یک هزار و سیصد و هفتاد و سه در تهران است. پدر ایشان سال هاست که فوت کرده و دارای یک خواهر و خواهرزاده است.
میترا رفیع بازیگر در رشته تحصیلی بازیگری و نمایش تحصیل کرده و دارای مدرک کارشناسی ارشد بازیگری از دانشکده هنر تهران می باشد.
میترا رفیع هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد.
برای اولین بار در سن شش سالگی پا به عرصه هنر گذاشت و بعد از ورود به کانون پرورش فکری کودک و نوجوانان
با تشویق خانواده توانست خیلی زود و پس از ۶ سال یعنی در سن دوازده سالگی موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره تئاتر تک نفر نیاوران گردد.
گردآوری:تهران کیوسک