رپورتاژ

سکته قلبی با جراحی بینی

سکته قلبی با جراحی بینی

عمل بینی در چند سال اخیر به یکی از پر طرفدارترین پروسه های زیبایی تبدیل شده است. با اینکه در گذشته این جراحی یک عمل به اصطلاح لاکچری به حساب می آمد و افراد کمی به سراغ آن می رفتند ، اما این روز ها با نیم نگاهی به اطراف خودتان اشخاص زیادی را پیدا می کنید که به هر دلیلی از جمله زیبا شدن یا بر طرف کردن عیب های بینیشان مثل تنگی نفس که در نتیجه انحراف بینی رخ می دهد ، زیر تیغ پزشک رفتند و با این کار هم یک چهره گیرا و جذاب برای خودشان ساختند و هم کیفیت زندگیشان را بالا بردند. اما قطعا هر بیمار به طور طبیعی نگرانی هایی را در مورد این پروسه و خطرات آن خواهد داشت و برایشان سوال است که بعد از آن نیازی به عمل ترمیمی بینی یا جراحی بینی ثانویه هست یا خیر؟ با ما همراه باشید تا در این مورد کمی صحبت کنیم.

عمل ترمیمی بینی
عمل ترمیمی بینی

این جراحی ، چه خطرات و عوارضی به همراه دارد؟

یک سری خطرات هستند که در هر عمل رخ می دهد و بخش جدا نشدنی آن هستند. این عوارض معمولا بعد از مدت کوتاهی خود به خود از بین می روند و نیازی نیست که فرد اقدام خاصی برای رفع آن  ها انجام دهد یا به مطب دکتر مراجعه کند. برای مثال تورم ، کبودی ، خونریزی خیلی خفیف و سختی در نفس کشیدن به خاطر وجود تامپون و اسپلینت از این عوارض جانبی هستند. البته زیاد جای نگرانی نیست ، چون شما می توانید با انتخاب بهترین جراح بینی این عوارض را تا حد قابل توجهی کاهش بدهید.

پس مشکلات خطیرتری رخ نمی دهند؟

صادقانه بخواهیم بگوییم ، احتمال آن وجود دارد. در این جراحی از بیهوشی عمومی بهره گرفته می شود ، و به دلایلی مثل حساسیت دادن به داروی بیهوشی و غیره باید انتظار عواقبی را داشته باشید. اما موردی که شاید برای خیلی از شما سوال باشد ، این است که می توان زمانی که یک نفر به سکته قلبی دچار شده تحت این پروسه قرار بگیرد؟ یا اصلا به طور کل ارتباط سکته قلبی با عمل بینی در چیست؟ در ادامه به تمامی این سوالات پاسخ دادیم.

رینوپلاستی برای بیماران قلبی خطرناک است؟

این عمل به خودی خود خطری برای این دسته از بیماران ندارد. اما همان طور که در بخش قبلی ذکر شد ، برای به انجام رساندن آن از داروهای بیهوشی استفاده می شود. بنابراین اگر شما هم از این بیماری های مربوط به قلب رنج می برید ، باید ابتدا با جراح بینی خود مشورت کنید. این یعنی بیماران قلبی نمی توانند جراحی بینی انجام دهند؟ این موضوع اصلا درست نیست. هیچ چیز نمی تواند جلوی شما در رسیدن به یک بینی زیبا که قابلیت های عملکردی آن به بهترین شکل بهبود یافته است را بگیرد. اگر شما هم از این گروه باشید به جای بیهوشی عمومی از یک راه جایگزین استفاده می شود. حالا این راه جایگزین چیست؟ استفاده از بی حسی موضعی! با بهره گرفتن از این متد میزان خونریزی حین عمل به کمترین حد ممکن می رسد. اگر جراح شما از وجود این بیماری مطلع باشد ، در صورت بروز هر گونه مشکلی می تواند به راحتی آن را کنترل کند. جراح ، متخصص بیهوشی را از وضعیت شما آگاه می سازد تا برای هر شرایطی آماده باشند.

رابطه بین سکته قلبی با جراحی بینی چیست؟

سیستم تنفسی و قلب از لحاظ آناتومی به هم نزدیک هستند و همیشه با هم ارتباط نزدیکی دارند. بینی مجرای اصلی قسمت بالایی سیستم تنفسی است. انحراف در قسمت سپتوم یا تیغه بینی دلیل اصلی مشکلات تنفسی در بزرگسالان و در نتیجه مسدود شدن سوراخ های بینی می باشد. توجه داشته باشید که این انسداد جریان هوا در بدن را کاهش می دهد.

این موارد باعث می شود گردش اکسیژن در رگ ها و به طور کل در بدن کاهش پیدا کند و سطح کربن دی اکسید بالا رود. به همین خاطر انسداد حفره های بینی نقش اساسی در افزایش فشار خون بازی می کند. بنابراین اصلاح مشکلات این عضو ، نه تنها فشار خون را کاهش می دهد بلکه از بروز مشکلات قلبی مثل سکته را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد! حتما خودتان می دانید که فشار خون بالا یکی از فاکتورهای مهم وقوع بیماری های قلبی عروقی است. به همین دلیل اشخاصی که انحراف بینی دارند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی و ریوی هستند. به همین خاطر دکتر علی جاودانی توصیه می کنند تا این دسته از افراد در صدد رفع این مشکل بر آیند.

مراجعه کنندگانی که سکته قلبی داشته اند یا در معرض آن هستند چه اقداماتی باید انجام دهند؟

معمولا بعد از اینکه جراح بینی معاینه را تمام کند ، شما را به یک متخصص قلب و عروق ارجاع می دهد. در این زمان ، متخصص نتایج مورد نیاز را پس از انجام تست ها و آزمایشات دقیق برای جراح می فرستد. در این گزارش ، او نظر خود و میزان ریسک عمل بینی را برای همکار خود می نویسد. اگر هیچ مشکل حاد و پیچیده ای وجود نداشته باشد ، این جراحی به سادگی صورت می پذیرد. اما در صورتی که تشخیص داده شود خطری شما را تهدید می کند ، پروسه روی شما انجام نمی شود.

زمانی که جراح بینی و متخصص قلب و عروق هر دو مجوز این عمل را دادند ، در مرحله بعد شما را از مصرف هر نوع دارویی که موجب لخته شدن خون می شود منع می کند. داروهایی مثل آسپرین و ایبوبروفن نیز خون را رقیق می کنند و به همین خاطر هم احتمال خونریزی را بالا می برند و هم روند درمان و بهبود یافتن زخم ها را با اختلال مواجه می کند.

در نتیجه اگر شما هم از این دسته بیماری ها رنج می برید اما خواهان یک بینی زیبا هستید ، می توانید با رعایت برخی نکات و انتخاب درست بهترین جراح بینی بدون نگرانی خود را به دست او بسپارید. البته اگر علائم این عارضه در شما شدید است و بینیتان مشکل عملکردی خاصی ندارد ، پیشنهاد می شود تا جای ممکن این پروسیجر را به عقب بیاندازید یا به طور کل آن را کنار بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا