رپورتاژ

سقف کشسان و قیمت آن

سقف کشسان و قیمت آن

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی، تغییرات زیادی در سازه‌ها و متریال ساختمانی حاصل شده است. به طوری که صنعت ساختمان نسبت به چند سال گذشته، با تغییرات و تحولات زیادی همراه بوده است. یکی از متریال‌های جدید که چند سالی است شاهد آن هستیم، سقف‌های کاذب کشسان می‌باشند.

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی، تغییرات زیادی در سازه‌ها و متریال ساختمانی حاصل شده است. به طوری که صنعت ساختمان نسبت به چند سال گذشته، با تغییرات و تحولات زیادی همراه بوده است. یکی از متریال‌های جدید که چند سالی است شاهد آن هستیم، سقف‌های کاذب کشسان می‌باشند. این سقف‌ها نوعی سقف کاذب به حساب می‌آیند که قابلیت کششی دارند. برای همین است که به این نام معروف شده‌اند. سقف‌های کشسان بر اساس نوع و متراژی که دارند، از قیمت‌های متفاوتی برخوردار هستند. در ادامه به انواع سقف‌های کشسان و قیمت‌گذاری آنها اشاره خواهیم داشت.

سقف کشسان
سقف کشسان

سقف کشسان و خصوصیات آن

سقف کاذب کشسان یکی از جدیدترین سقف‌های موجود در بازار است که برای دکوراسیون‌های داخلی با طراحی مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرد. ساختار این سقف‌ها به گونه‌ای است که بیشتر برای فضاهای داخلی کاربرد دارند و برای محیط‌های خارجی استفاده نمی‌شوند. سقف‌های کشسان بسیار سبک هستند و از سهولت نصب آسانی برخوردارند. برای همین افراد می‌توانند از آنها جهت زیباتر کردن محیط استفاده کرده و خیلی زود محیطشان را تغییر دهند. این سقف‌ها از دو عنصر اصلی برخوردارند که یکی از آنها مربوط به اتصالات و دیگری همان غشای سبک وزنی است که روی گیره‌ها وصل می‌شود. با قرار گرفتن سقف روی اتصالات و گیره‌ها، به سقف حرارت داده می‌شود تا بر جای خود سفت و محکم شود. حرارت‌دهی به سقف کشسان از طریق وسیله‌ای به نام هیتر انجام می‌شود. این وسیله باعث ایجاد حالت کششی سقف و قرار گرفتن آن در نقاط مورد نظر می‌شود.

قیمت سقف کشسان بر اساس چه فاکتورهایی محاسبه می‌شود؟

سقف کشسان
سقف کشسان

برای اینکه به قیمت سقف کشسان پی ببرید، باید به فاکتورهای مهم و تاثیرگذار در این مورد توجه داشته باشید. مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار بر قیمت سقف کشسان عبارتند از:

  • ابعاد و گستردگی فضای مورد نظر و تاثیر آن در قیمت سقف کشسان

سقف کشسان جزو سقف‌های کاذبی است که میتوان آن را در هر محیط داخلی پیاده‌سازی کرد. شما می‌توانید در سالن پذیرایی، سالن غذاخوری، آشپزخانه، اتاق خواب‌ها و حتی سرویس و بهداشتی و حمام خود از این سقف استفاده نمایید. بسته به اینکه در کدام یک از این فضاها از سقف کشسان استفاده می‌کنید، باید از متراژ خاصی برای آن استفاده نمایید. برای مثال متراژی که برای سالن پذیرایی نیاز است، در مقایسه با آشپزخانه یا اتاق خواب بیشتر است. برای همین هر چقدر مساحت فضا بیشتر باشد، به متراژ بیشتری از سقف کاذب کشسان نیاز خواهید داشت. بدیهی است قیمت سقف کشسان تمام شده برای محیط‌های بزرگتر، بیشتر بوده و افراد باید هزینه بیشتری برای انجام آن پرداخت نمایند. لازم به ذکر است سقف کشسان از نظر مساحت و ابعاد فضا هیچ محدودیتی ندارد و میتوان آن را در ابعاد بسیار کوچک تا بسیار بزرگ سفارش داد.

  • نوع سقف کشسان و تاثیر آن در قیمت سقف کشسان

سقف‌های کشسان جزو سقف‌های کاذبی هستند که از تنوع طرح و مدل‌های زیادی برخوردارند. سقف ترنسپرنت، سقف کهکشانی، سقف اپلای و سقف برلیانت جزو پرفروشترین و خاص‌ترین انواع سقف کشسان هستند. افراد می‌توانند بر حسب سلیقه و فضای مورد نظر خود، یکی از این سقف‌ها را انتخاب کنند و به محیطشان جلوه بیشتری ببخشند. برای مثال سقف ترنسپرنت یا نورگذر یکی از سقف‌های کشسان است که برای محیط‌هایی چون پاسیو، نمایشگاه‌ها و شوروم‌ها گزینه مناسبی می‌باشد. این سقف از متریال متفاوتی نسبت به سایر سقف‌ها برخوردار است و قیمت آن با سایر سقف‌های کشسان تفاوت دارد. به طور کلی هر چقدر سقف کشسان مورد نظر مشتری از پارچه، رنگ و متریال خاص‌تری برخوردار باشد، قیمت سقف کشسان بالاتر خواهد بود.

  • نوع پارچه به کار رفته و تاثیر آن در قیمت سقف کشسان

سقف کشسان
سقف کشسان

سقف‌های کشسان از پارچه‌های به خصوصی ساخته می‌شوند که بخش زیادی از آن را ماده PVC تشکیل می‌دهد. علاوه بر این ماده، مواد دیگری چون پلاستی سایزر و زینک اکساید نیز در آن وجود دارد. پلاستی سایزر ماده‌ای است که سبب حالت کشسانی سقف و زینک اکساید ماده‌ای است که باعث آنتی باکتریال بودن سقف کشسان می‌شود. بیشتر پارچه‌های سقف کشسان وارداتی هستند و از کشورهای مختلفی چون فرانسه و آلمان وارد کشور می‌شوند. کیفیت این پارچه‌ها بر حسب برند و کشور سازنده متفاوت است. هر چقدر جنس پارچه بهتر و کیفیت ساخت آن بالاتر باشد، قیمت سقف کشسان اجرا شده با آن بالاتر خواهد بود. توجه کنید سقف‌های کشسانی که از پارچه‌های بی‌کیفیت ساخته می‌شوند و با قیمت کمتری به فروش می‌رسند، کارایی لازم را نداشته و خیلی زود آسیب می‌بینند. برای همین جهت خرید سقف کشسان، به دنبال سقف کشسان ارزان نباشید.

  • درجه سختی نصب و قیمت سقف کشسان

روش نصب سقف کشسان یکی دیگر از فاکتورهای تاثیرگذار در قیمت سقف کشسان است. منظور از شیوه نصب این است که گاهی اوقات محیط دارای اضلاع، گوشه‌ها و انحناهای خاصی است. زمانی که بخواهید بر روی سقف این محیط سقف کشسان را نصب کنید، سختی کار بیشتر خواهد بود. در این زمان فرد نصاب باید از مهارت زیادی برخوردار باشد تا بتواند سقف کشسان را به درستی و با بهترین کیفیت ممکن نصب نماید. هر چقدر درجه سختی کار بیشتر باشد و محیط از زاویه‌ها و انحناهای بیشتری برخوردار باشد، نصب سقف کشسان با سختی بیشتری همراه بوده که همین امر سبب افزایش قیمت سقف کشسان می‌شود. در محیط‌هایی که چهار ضلعی هستند و هیچ انحنا و زاویه خاصی وجود نداشته باشد، این فاکتور تاثیری در هزینه نصب سقف کشسان نخواهد داشت.

  • طرح و رنگ مورد نظر و تاثیر آن در قیمت سقف کشسان

سقف‌های کشسان در هر رنگ و طرحی قابل سفارش هستند و میتوان آنها را بر اساس دکوراسیون محیط سفارش داد. برای مثال میتوان در اتاق خواب کودکان از سقف کشسان با طرح‌های کارتونی استفاده کرده و محیط را با آنها زیباتر و شاداب‌تر کرد. و یا استفاده از طرح‌های آسمان و دریا در بخش‌هایی چون حمام یا سرویس بهداشتی، سبب خاص‌تر شدن فضا خواهد شد. طرح و رنگ‌هایی که برای سقف کشسان انتخاب می‌کنید، در قیمت نهایی سقف کشسان اثر دارند. برای مثال اگر طرح سقف مورد نظر شما پیچیده‌تر باشد و رنگ‌های زیادی را شامل شود، برای چاپ آن باید از دستگاه‌های حرفه‌ای‌تر و رنگ‌های با کیفیت‌تری استفاده شود. این امر سبب می‌شود تا قیمت سقف کشسان بیشتر شود. از این رو اگر قصد دارید در هزینه سقف کشسان صرفه‌جویی کنید، به انتخاب طرح و رنگ سقف خود توجه داشته باشید.

  • نورپردازی سقف کشسان و تاثیر آن روی قیمت سقف

به عنوان آخرین فاکتور، میتوان به نورپردازی سقف کشسان اشاره کرد. نورپردازی سقف کشسان به شیوه‌های مختلفی چون بک لایت، ساید لایت و آپ لایت انجام می‌شود. بسته به اینکه از کدام روش جهت نورپردازی سقف کشسان استفاده کنید، نیاز به متریال‌های خاصی بوده که همین امر سبب تفاوت در قیمت سقف کشسان می‌شود.

سفارش سقف کشسان کالکر با بهترین قیمت

جهت سفارش سقف کشسان، می‌توانید از سایت کالکر اقدام نمایید. کالکر یکی از شرکت‌های معتبر در زمینه تولید سقف‌های کشسان و سه بعدی است و سابقه درخشانی در این زمینه دارد. این شرکت تاکنون پروژه‌های زیادی را در منازل مسکونی، تجاری و اداری انجام داده است. شرکت کالکر سقف‌های کشسان خود را با بهترین متریال موجود آماده کرده و در کوتاهترین زمان ممکن به محل نصب اعزام می‌نماید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا